Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Undervisningstilbud – Våren og høsten 2021

Undervisningstilbud – Våren og høsten 2021

19. februar 2021
Vi har på plass en ny undervisningsplan med alle våre undervisningsopplegg for våren og høsten 2021. Vi gleder oss til å ta imot din klasse på en av våre tre delsentre!

Besøkssenter våtmark Jæren tilbyr gratis naturveiledning og undervisning for alle barnehager og skoler. Samtlige av våre undervisningsopplegg er laget med utgangpunkt i barnehagens rammeplan eller skolens læreplaner og dekker opptil flere kompetansemål. 

Undervisningen foregår på Mostun natursenter i Stavanger, Friluftshuset Orre i Klepp eller Friluftsfyret Kvassheim i Hå. Våre ulike undervisningsopplegg retter seg inn mot de enkelte alderstrinnene i skolen, men dersom et tema skulle være av spesiell interesse kan de fleste undervisningsopplegg tilpasses slik at det passer din gruppe. 

Vil du og din klasse/gruppe komme på besøk? Ta kontakt med vår naturveileder Sigrid for å sjekke om det er ledig. Telefon 977 12 253 eller post@bvj.no. 

                               Sjekk ut vårt Undervisningstilbud BVJ våren-høsten 2021.

Håper å høre fra deg! 

 

 

Følg Facebook-sida vår for flere innlegg om våtmark og andre aktiviteter.   

Forrige nyhet

Vi feirer Verdens våtmarksdag

02. februar 2021

I dag er det hele 50 år siden våtmarkskonvensjonen først ble signert i Ramsar. For å markere dette feirer vi Verdens Våtmarksdag ved å ha daglige publiseringer på facebook med våtmarkstema og andre aktiviteter!

Neste nyhet

En hel dag med læring - Plastforsøpling, plastkunst og den unike naturen

02. august 2021

Blide elever fra Klepp kommune var i juni med på en full dag med spennende og kreativ læring på Friluftshuset på Orre, i regi av Besøkssenter våtmark Jæren, Jæren friluftsråd og kunstnerduoen Prestgaard/Andersen.