Velg en side
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> HjemNyheteneArrangement og undervisning avlyses til og med påske<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Travel vår etter gjenåpningen av undervisningstilbudet våren 2020 

23. juni 2020

Etterspørselen etter uteundervisning med Besøkssenter våtmark Jæren etter gjenåpningen av undervisningstilbudet våren 2020 har vært svært god. Flere barnehager, elever fra 5.- og 7.-trinn samt vg1 var blant de som tok turen innom oss på avdelingen ved Mostun i Stavanger.   

Etter en periode med nedstenging for samtlige avdelinger hos Besøkssenter våtmark Jæren, gjenåpningen vi Mostun-avdelingens undervisningstilbud for barnehager og småskolen i starten av Mai. Etterspørselen for uteundervisning var enorm da barnehagene og skoler ble oppfordret til å dele opp elevmassen og ta i bruk naturen som klasserom. Med en egen BVJ-sekk full av spennende undervisningsresurser har naturveileder Sigrid Tveitnes tilbudt undervisning på Mostun natursenter, i tillegg til take-away undervisning for de barnehager som ikke har hatt mulighet til å komme seg til Mostun natursenter på grunn av smittevernstiltak. Da samtlige skoletrinn åpnet, tok også noen 5.-, 7.-, og vg1-klasser turen innom. I alt fikk Besøkssenter våtmark Jæren undervist 384 elever fra inngangen av Mai og frem til skoleferien startet. 

Forrige nyhet

Arrangement og undervisning avlyses til og med påske

16. mars 2020

Arrangement og undervisning avlyses til og med påske.

Neste nyhet

Arrangementsoversikt høsten 2020

01. september 2020

Sjekk ut vårt nye høstprogram! Håper vi sees på et av våre arrangement.